Två dagar kvar på jobbet i Uppsala!!

Då har tiden kommit då jag ska lämna Uppsala på riktigt.
Nu är jobbet uppsagt och Bromma väntar på att jag skall komma dit och ta tag i de hela =)
Börjar nu på Söndag den 1 Mars!

Känns lite konstigt att jag nu ska byta hus men skönt att jag vet vad jag ger mig in på!
Efter 6år på Uppsala varuhuset ger jag mig i väg till Bromma, Stockholm för vidare utveckling, jobbmässigt.

Tiden har verkligen flugit fram de senaste månaderna, men nu ska jag försöka hålla i dagarna som dem kommer.

Vet att de var en vecka sedan jag skrev något, men jag jobbade i helgen som var och hade som vanligt ledig Måndag men då var de fullt upp, hälsade på bilen på lackverkstaden för första gången =) ska bli riktigt spännande de där.
Solade inför Elmia i påsk så jag har lite färg :)
Fixade till mat när Ove kom hem gjorde jag oxå! Dagen bara rann i väg.

Så på Fredag är det sista dagen i Uppsala för att jobba!
Sen på Lördag ska vi ner till Örebro för att Ove är ordförande åt X40klubben och de ska ha årsmöte.


Min kärlek till håret =)

Japp ni läser rätt, jag älskar mitt hår!

Lägger ner ca 6000kr per år på mitt underbara hår och då är det inte bara klippningar utan även massa färg inblandat i bilden. Frågar man frisörer ska man klippa sig var 8:onde vecka. De kan jag säga att jag följer ganska så bra.
Färga beror nog på hur man själv vill se sig. Jag blir hysterisk om jag ser massa utväxt i mitt hår.

Önskar man haft en riktigt kamera varje gång man varit hos min frisör Sara och inte bara en mobilkamera som inte får med färgerna o allt. En bild före och efter, skulle vara så roligt att ha som minne, för man gör aldrig samma frisyr.

Sara är en riktigt duktig frisör speciellt när man vill ha något som ingen annan har.
Hon vågar göra lite nya saker och testar gärna, kan jue vara jag som tycker det är jätte kul oxå, vilket inte är jätte vanligt bland flesta personer som går til frissan.

Jag har gått hos samma frisör Sara Nilsson sen...ja de kommer jag inte ihåg men de är många år sedan kanske 3år eller något sånt.
Ja ja men på Torsdag den 19/2 -09 är det alltså dax för ännu ett besök. Men denna gång bara klippning.
Brukar alltid färga men nu ska de satsas till Elmia!!
Vilket inte är så vanligt...hehe!! Så precis innan påsk ska jag dit igen.
Vill mest hålla håret i trim =) med en klippning ialla fall.

Förr fick jag åka ända till Alunda för att fixa till mig men i förra året flyttade hon och hennes kille in till Uppsala vilket jag tycker är super.
Nu har i och för sig jag flytt staden men det får bli en heldag i Uppsala med vänner oxå då man ska fixa till sig eller varför inte shoppa lite på stan;)

Ska sortera lite bland mina gamla bilder och se om de går att få ut några bra. Har jag de ska jag lägga upp dem på Bloggen. Men de får jag väl göra när jag är hemma igen...;)

Nä, nu ska jag drick lite varmt Te o slöa i soffan här hos Moa.

Ledig Måndag!!

Ja då har man ännu en Måndag man får sin lediga dag på =) men jag ska inte klaga för jag har haft ledigt hela helgen.
Sovit som en gris har jag gjort! Sååååå skönt så!!!
Förra helgen hade jag jobbhelg då fick jag ha bilen från Fredag, just för att kunna komma hem på Lördagskvällen för att träffa Magnus eller Mr. H som han kallar sig på forumen. Magnus kommer från framsidan av detta land. Närmare bestäm Orust som är en del av västkusten.
Jag, Ove, Magnus och Hendrik som oxå kom förbi för att säg hej till Magnus, gick ut för att äta en matbit. De blev ett ställe som jag och Ove brukar åka till. Kolgrillen, en grekisk resturang.
Vi hade de riktigt trevligt!!
Jätte roligt att du Mangnus faktist tog dig på hit, tyvärr hade du kanske inte väder gudarna på din sida men vi är jätte glada att du kom upp och hälsade på.
Vi ska komma på semester i sommar så ska vi sitta på en klippa o se på när solen går ner =)
Audin blev mycket glad, den tycker det är kul med besök som vill komma och vara med den.
Magnus stannade till på Måndags morgonen, alltså ganska exakt en vecka sedan. På söndagskvällen då jag kom hem från jobbet hade vi ett samtalsämne som jag gillar mycket och Ove lite mindre.
Nämligen hundraser, för ska man ha hund skall man ha någon ras som passar in på personen som äger den.
Och som ni kanske läst tidigare i denna blogg så blev jag jätte förtjust i en ras sen heter Dvärg Pinscher, men nu efter att pratat med Magnus har jag nog hittat en annan ras som faktiskt kan stämma in ännu mer på mig.
Inte för att vi ska skaffa hund snart men de är så intressant att ta reda på fakta om olika hundraser så vet man de när man skaffar en.
Något jag är svag för när det gäller hundar så är de spetsiga öron och upprullad svans men har inte hittat någon ras som stämmer in på de temperament jag vill ha på rasen. För jag tänker inte jaga om jag nu skulle skaffa mig en Jämthund eller gråhund och en husky malamute tål jue massa minusgrader, vilket inte är så bra om man vill ha en hund som ska vara inne en stor del.
Vad är de nu för ras som jag skulle vilja ha nu då?
Jo de är en Shiba!!
Spets ras som inte skäller mer än vad den måste, har fina små spetsade öron och upprullad svans och rasen är rätt vanlig i "röd" som färgen nu kallas på denna bild. De är inte så höga i mankhöjd och mycket fin familjehund men ändå reserverad mot främlingar!
En kanon hund i mina ögon.
De finns även andra färger i denna ras, som denna:
Black and tan som denna färg kallas!
Mycket fin färg!
Ska vi skaffa hund så har vi en ras som vi gillar!
Ove kan till och med säga att han hellre vill ha en Shiba än en Dvärg Pinscher. =)
Tack för tipset Magnus ;)
Ja nu har jag inte mer att dela med mig idag men de kommer mera i veckan.

Så är jue denna vecka min jobbhelg vilket betyder att jag ska vara i Uppsala hela veckan o får träffa Ove igen förrän på Söndag. =(
Tur man har mobil!!

Tiden går....

Ja, då har vi månad Februari fram för oss, den kortaste på året.
Ännu en ganska lugn månad med kallt och halv bra väder, inte speciellt händelse rika dagar i mitt liv.

Jag vecko pendlar som vanligt till Uppsala för att bo hos min vän Moa och känner mig alltid lika deppig varje måndag, dagen innan jag ska åka till Uppsala.
Mina försök att verka oberörd att lämna den personen i mitt liv som jag ÄLSKAR över allt annat, fungerar inte så bra. Att hela tiden veta om när vi ska träffas igen gör att jag kan fockusera på jobbet, träningen m.m.

De positiva med att vi inte träffas så ofta är att vi verkligen är med varann så mycket de bara går under dessa dagar som infaller vilket är helger, då jag inte jobbar, även måndagar då jag är ledig.
De resulterar oftast till att jag inte skriver så mycket blogg eller träffar vänner, för jag vill knappt ta för mig något då jag bara vill vara med min saknade halva!!

Man får tycka att jag är tråkig, en toffel eller ego men jag är så underbart glad att OVE finns i mitt liv, just nu när vi lever så många dagar ifrån varann är det honom jag vill vara med så mycket jag kan.
Det kommer den tiden då det går tillbaka som de var för några månader sedan då jag jobbade i Bromma men de är ett tag dit. Då får jag mer kraft att göra annat.

Nu kanske jag tog i för mycket när jag skriver att de inte finns så specillet händelse rika dagar i mitt liv men de är så de känns när man är i veckorna i en annan stad än var man egentligen har sitt hem och sin andra halva.
IDAG ÄR DET 10 MÅNADER SEDAN JAG OCH OVE TRÄFFADES!! Tiden rulllar på och ja, de har varit alldeles underbart att få dela dessa dagar med min kära sambo. Känslorna för dig svalnar aldrig utan bara växer mer och mer.

Sen har vi vårat projekt ELLEMARKs AUDI TTS som det händer grejor med hela tiden, håll koll på uppdateringarna på www.ellemark.com

Egentligen händer de saker hela tiden men jag ser de med lite fel ögon ibland, o just nu längtar jag bara till helgen....


RSS 2.0