TIGERS egna blogg...

Eftersom vi är så blogg galna och vi älskar att dela med oss av våra erfarenheter samt bilder och videos så skapade vi en egen blogg till TIGER.

www.livetmedhund.se

Men jag vill dela med mig av denna härliga film som älskling har gjort:



Visst är den helt UNDERBAR!!!

Pinschern TIGER!!!

Till slut hittade vi en hund för oss =)
I mitten på oktober förra året såg jag en annons på blocket om en 14 månaders Pinscher hane som sökte hem.
När jag kikat lite närmare visade det sig att det var kenneln vi var på i höstas som hade fått in en kille som behövde ett nytt hem.
Hans tidigare ägare var tyvärr tvungna att flytta utomlands och kunde inte ta med honom. Tiger som han heter behövde omgående ett hem där han kunde få stanna i resten av sitt liv.
På kenneln var löpet i full gång och det gjorde inte Tiger lugnare, han var redan rastlös och ville komma till någon som hade mer tid med för honom.
Jag och Ove blev riktigt intresserade då vi planerat att välja hane om vi skulle ta en valp till våren. Våra tankar var att hitta en äldre valp som vi kunde forma. Vem vill inte slippa allt kissande inne, tuggande på prylar och ylanden.

Så vi bestämde oss för att "låna honom" en månad fick vi.
Vi ville verkligen att denna gång skulle funka och inget fick gå fel.
Allt gick galant både med dagis och oss, visst Tiger testade oss i början men med hjälp och stöd från både dagis och andra pinscher ägare så valde vi att behålla honom =) Till min stora GLÄDJE!!!

Den 8/11 -11 blev "Lilla Enebys Top´Tiger" min vovve och ansvar i resten av hans liv, o de ångrar jag inte en enda sekund.

jag o tiger
Jag & Tiger = Forever ;)



RSS 2.0