4 veckors semester!

Jaha, då var vi inne på den sista veckan på semestern 2010 =) tidigre år har jag aldrig haft 4 veckor så det känns helt annorlunda. Den här sista veckan kommer verkligen bli helt avslappnande, känner det redan nu.

Nog för att det lockar att få börja jobba igen, eftersom jag hörde med en kollega under förra veckan att det är bestämt vilken chef vi ska få och det ska bli jätte skoj att komma tillbaka och jobba med henne, men man bör tänka på sig själv ibland och se till att ta hand om sig. För att orka jobba på som jag gör =)

Som ni säkert vet brukar alltid min kära sambo ha med sig sin kamera överallt och ibland, då får jag för mig att testa ta några bilder. Ofta blir det inte så bra eftersom skärpan hamnar lite överallt.
Men med tiden har jag granskat hur älskling gör/tänker när han tar sina bilder, så nu får jag till bilder som han själv kan använda. Vilket är jätte skoj!

Här kommer en bild som är tagen vid klipporna någonstans på Orust, där vi spenderade förra veckans semester hos Magnus.

Vildvuxna ljung. Foto: Elin Eriksson

Såklart är det växter på bilden, något jag kommit fram till att det är roligast o fota. Känner mig lite som Carl von Linné ;)

Hittills har semester varit riktigt underbar, bortsett från vädret då o då. Men det är inget vi kan göra något åt.

Nä nu måste jag få i mig lite frukost!

*Kraamar Elin*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0